Vaalit

Jos haluat auttaa vaaleissa, parhaiten se onnistuu liittymällä tukiryhmään tai levittämällä tietoa ehdokkuudesta. Politiikassa ei riitä pelkkä ahkera vaikuttaminen, vaan työt ja tekijät tarvitsevat näkyvyyttä. Siinä sinäkin voit auttaa: Puhu politiikasta. Kerro ihmisille, että olemme olemassa ja vaikutamme asioihin. Jaa kirjoituksia ja linkkejä. Suosittele hyvää ehdokasta sukulaisillesi ja tutuillesi. Laita sana kiertämään!

Minulla on tukiryhmä, joihin olet lämpimästi tervetullut, jos haluat tsempata ja sparrata työskentelyäni tai tarjota käyttööni asiantuntemustasi. Mukaan voi tulla, vaikkei olisi sitoutunut äänestämään minua tai Vihreitä. Valtaosa yhteydenpidosta tapahtuu virtuaalisesti, mutta varsinkin vaalien alla olen kutsunut ihmisiä meille tapaamisiin syömään talkoosoppaa ja puhumaan politiikkaa. Ota yhteyttä, jos olisit kiinnostunut liittymään joukkoon!

Olen sitoutunut julkistamaan vaalirahoitukseni. Rahoitan kuntavaalikampanjat lähtökohtaisesti itse. Lisäksi Vihreät yhdistykset maksavat jäsenilleen joitakin yhteismainoksia, joissa olen mukana. Täältä löydät ilmoituksen kuntavaalien 2017 vaalirahoituksesta ja ennakkoilmoituksen kuntavaalien 2021 vaalirahoituksesta.