Vaalityö

Jos haluat auttaa vaaleissa, parhaiten se onnistuu liittymällä tukiryhmään tai levittämällä tietoa ehdokkuudesta. Politiikassa ei riitä pelkkä ahkera vaikuttaminen, vaan työt ja tekijät tarvitsevat näkyvyyttä. Siinä sinäkin voit auttaa: Puhu politiikasta. Kerro ihmisille, että olemme olemassa ja vaikutamme asioihin. Jaa kirjoituksia ja linkkejä. Suosittele muille hyviä ehdokkaita. Laita sana kiertämään!

Minulla on kannustusjoukot, joihin olet lämpimästi tervetullut, jos haluat tsempata ja sparrata työskentelyäni tai tarjota käyttööni asiantuntemustasi. Mukaan voi tulla, vaikkei olisi sitoutunut äänestämään minua tai Vihreitä. Valtaosa yhteydenpidosta tapahtuu verkon välityksellä, mutta varsinkin vaalien alla olen kutsunut ihmisiä meille tapaamisiin syömään talkoosoppaa ja puhumaan politiikkaa. Laita viestiä, jos sinua kiinnostaisi tulla mukaan!

Olen sitoutunut julkistamaan vaalirahoitukseni. Rahoitan kuntavaalikampanjat lähtökohtaisesti kokonaan itse sillä poikkeuksella, että usean ehdokkaan yhteisistä lehtimainoksista ovat vihreät yhdistykset maksaneet osan. Täältä löydät ilmoituksen kuntavaalien 2017 vaalirahoituksesta.