Vaalityö

Jos haluat auttaa vaaleissa, parhaiten se onnistuu liittymällä tukiryhmään tai levittämällä sanaa ehdokkuudestani eteenpäin. Politiikassa ei riitä pelkkä ahkera vaikuttaminen, vaan hyvät työt ja tekijät tarvitsevat näkyvyyttä. Monen varsinkin nuoren ja pienituloisen ehdokkaan paras (tai ainoa) mahdollisuus on puskaradio. Siinä sinäkin voit auttaa: Puhu politiikasta. Kerro ihmisille, että olemme olemassa ja vaikutamme asioihin. Jaa kirjoituksia ja linkkejä. Suosittele muille hyviä ehdokkaita. Laita sana kiertämään!

Minulla on kannustusjoukot, joihin olet lämpimästi tervetullut, jos haluat tsempata ja sparrata työskentelyäni tai tarjota käyttööni asiantuntemustasi. Mukaan voi tulla, vaikkei olisi sitoutunut äänestämään minua tai Vihreitä. Valtaosa yhteydenpidosta tapahtuu verkon välityksellä, mutta varsinkin vaalien alla olen kutsunut ihmisiä meille tupailtoihin syömään talkoosoppaa ja puhumaan politiikkaa. Laita viestiä, jos sinua kiinnostaisi olla mukana!

Olen sitoutunut julkistamaan vaalirahoitukseni. Rahoitan kuntavaalikampanjat kokonaan itse sillä poikkeuksella, että usean ehdokkaan yhteisistä lehtimainoksista ovat vihreät yhdistykset maksaneet osan. Olen jättänyt arvioon perustuvan ennakkoilmoituksen kuntavaalien vaalirahoituksesta, ja vaalien jälkeen jätän ilmoituksen toteutuneista kuluista.